The Payroll Advisor B.V.  Cruquiuskade 251  1018 AM  Amsterdam  Nederland  Telefoonnummer: 020 2415 749

 • Wie zijn wij

  Wie zijn wij

  The Payroll Advisor (TPA) is de perfecte oplossing voor buitenlandse werknemers die in Nederland willen werken, maar geen zin hebben om uit te zoeken hoe de Nederlandse wetgeving op dat gebied in elkaar steekt. Wij zijn gespecialiseerd in human resource management en staan bij de Nederlandse Kamer van Koophandel geregistreerd.

   

  Het is niet makkelijk om als buitenlandse werknemer te gaan werken in Nederland. Het land heeft nagenoeg de strengste regels en reglementen van Europa. Als bijvoorbeeld belasting en sociale bijdragen niet betaald worden, kunnen de Nederlandse autoriteiten zowel werknemers als werkgevers verantwoordelijk houden voor wanbetaling. Hierdoor willen veel werknemers het risico van werken in Nederland niet nemen.

   

  Wij van The Payroll Advisor dekken dit risico door ervoor te zorgen dat de werknemer voldoet aan de Nederlandse wet. Wij assisteren werknemers bij het verbreden van de horizon van kansen in Nederland. Ook helpen we coöperaties bij het rekruteren van talent. We doen dit door de hoeveelheid werknemers waartoe de coöperaties toegang hebben, te vergroten. Met TPA kunnen werknemers en cliënten veilig en secuur zakendoen in Nederland zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over juridische kwesties.

   

  "TPA handelt al het papierwerk en juridische problemen af, zodat u zich volledig kunt focussen op uw werk en op uw carrière."

 • Testimonials

  Testimonials

  Ik werk nu een jaar en zeven maanden met uw bedrijf en ik ben tevreden over hun service met constante e-mailnotificaties van transacties en met het online trackingsysteem. Alle transacties van facturatie tot overschrijvingen worden succesvol afgehandeld.  Ik kan wel zeggen dat uw bedrijf een “betrouwbare beheersmaatschappij” is.

  BR//M

 • Contact

  Contact